A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Михайлівської сільської ради

Андріївський ЗДО «Пізнайко» є учасником Проєкту «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ»

Дата: 10.11.2023 15:00
Кількість переглядів: 59

#UNISEF

#unisef_spilno

#Асоціація_працівників_дошкільної_освіти

#дошкілля

Андріївський заклад дошкільної освіти (дитячий садок) «Пізнайко» Михайлівської сільської ради Полтавського району Полтавської області є учасником  Проєкту «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ», який реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – (програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. Програма спільно об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором, бізнес – партнерами заради кожної дитини в Україні».

В рамках Проєкту педагоги закладу мали можливість підвищити професійний рівень щодо забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні та організації безпечного освітнього простору в закладі дошкільної освіти.

          Цей Проєкт надзвичайно актуальний і необхідний. Були чудові доповіді спікерів, багато важливої і корисної інформації , професійний супровід і гарна організація. Велика вдячність всім організаторам та причетним до цього Проєкту людям, особлива подяка регіональному координатору Олександру Володимировичу Дробязку.

                                      Директор ЗДО «Пізнайко» Оксана СОКУРА


« повернутися

Вхід для адміністратора